Politica de retur

Orice jucărie/pachet personalizat de jucării de la Jucării Papagali poate fi returnată, costul returului fiind suportat de cumpărător dacă a fost acceptată primirea coletului și decizia de returnare nu are la bază un defect, o disfuncționalitate sau alt motiv legat de posibilitatea de a fi folosită ca atare, în scopul pentru care a fost creată.

Vă rugăm să nu acceptați un colet cu urme de lovire sau vizibil deteriorat (comprimat, rupt, sfâșiat, cu ambalajele interioare distruse și părți din jucării expuse vederii).

Nu pot fi returnate jucăriile care au fost scoase din ambalajul original și/sau prezentate/expuse în mediul în care urmează a fi folosite (în prezența uneia sau mai multor păsări). Nu pot fi returnate jucării cu urme de folosință și/sau părți/accesorii lipsă.

Dacă – ulterior unei comenzi – ați decis că nu doriți de fapt jucăriile, vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail Contact sau la tel. 0727 022 207 și să refuzați primirea coletului. Acest lucru nu va afecta în niciun fel relația noastră viitoare.

Vă mulțumim,

Echipa Jucării Papagali