Despre noi

Simplitate fără secrete: materiale naturale, elemente originale.

Pentru că ne iubim prietenii și pentru că îi respectăm, am încercat să le creăm atât spații în care să se poată juca în voie dar și jucării cu care să-și umple timpul :). Iar jucăriile le-am creat pentru a acoperi cât mai multe din nevoile lor. Pentru a le  folosi și a-i ajuta să petreacă momente cât mai plăcute în compania noastră.

Am început cu jucării simple, legănușe, ramuri, mici elemente mobile menite să-i stimuleze să se miște și am ajuns să creăm jucării deosebite, complexe, pentru a-i face să descopere lucuri noi. Astfel – prin joacă și explorare – să nu se sperie de necunoscut ci să-l abordeze plini de curiozitate. Am conceput jucării “utilitare”, din diverse tipuri de lemn. Fie pentru a-i ajuta să-și tocească într-un mod cât mai natural ciocul și unghiile dar și -pur și simplu- pentru distracția lor, integrând elemente colorate sau cu forme dintre cele mai ciudate și materiale originale.

Nu facem exces de elemente precum oglinzi și clopoței ci punem accent pe nevoia înaripaților de a căuta, de a explora și de a-și menține forma fizică (jucării pentru căutare și cățărare).

Prin ceea ce facem ne dorim să le oferim prietenilor noștri momente cât mai plăcute.

Astfel vor înțelege că au în noi niște amici, niște prieteni de joacă.

Vă dorim o prietenie cât mai frumoasă și îndelungată alături de înaripații voștri!

Echipa Jucării Papagali